Onze winkel bestaat eind 2015 vierentwintig jaar, wij zijn een begrip in Utrecht en ook in Nederland. Heel vaak krijgen we te horen dat bij een jaarlijks bezoek aan Utrecht ook een bezoek aan Betsies Kookwinkel hoort. Gewoon even kijken wat er nieuw is en of er leuke kookgadgets bij gekomen zijn.

Een aantal jaar geleden heeft in de Japanse Elle een reportage gestaan over onze unieke winkel, dus de naam van Betsies gaat tot ver over onze grenzen.

Betsies heeft een uitstalling die niet voldoet aan de gouden winkelwetten. Officieel zouden de goederen netjes opgesteld in het schap moeten staan, maar bij Betsies hangt en staat gewoon alles bomvol. Een reis door Betsies is als een vakantie in onbekend gebied, je komt op de meest verrassende plekken nog wel wat tegen. Zelfs aan het plafond kunnen wij nog talloze producten kwijt. Tegen de klanten zeggen wij weleens dat zij aan alle kanten van hun blikveld moeten kijken om te vinden wat ze zoeken!

Het personeel bij Betsies krijgt een degelijke opleiding van Marjolein en Melanie zodat ze het juiste advies kunnen geven over onze producten. ‘Als je niet weet hoe het precies zit, moet je om hulp vragen,’ zeggen zij altijd. Geen onzin verkopen dus, maar alleen wat je zeker weet en wat waar is. Het kost wat tijd voordat je alles weet over de producten in onze winkel en soms krijgen wij toch nog een vraag waar zelfs de meest doorgewinterde van ons geen raad mee weet. Gelukkig zal je merken dat je meestal een goed advies krijgt bij ons. Kom maar vragen bij de leukste kookwinkel van Nederland.

Print Friendly, PDF & Email